Bad Boys for Life -ennakkonäytös

Toimintakomedia Bad Boys for Life on helvetin hyvä huono leffa!

Kävin katsoo ennakoon odotetun toimintakomedian Bad Boys for Life (Will Smith, Martin Lawrence). Elokuvan virallinen ensi-ilta perjantaina 17.1.2020.

Bad Boys for Life -elokuvan ennakkonäytös Helsingissä.
Leffasali oli täynnä fiilistelemässä uutuusleffaa, jonka pääosissa ovat Will Smith ja Martin Lawrence.

Leffasalissa oli hyvä tunnelma. Tuli naurettua ja hähäteltyä useampaan otteeseen ja onneksi niin teki muutkin. Perinteinen toimintapläjäys: huonoja vitsejä, ammuskelua, ihmeselviytymisiä, liian täydellisiä ihmisiä, huumorii, pahiksia, hyviksiä, liian cooleja autoja ja taas lisää vielä huonompia vitsejä + Miami!

Leffan jälkeen elokuvateatterin pisuaarilla pari kundia totesi leffan olleen huono, mut helvetin hyvä! Erittäin hyvin sanottu! Olen samaa mieltä. Mut sellasia toimintaleffat pitääkin olla + törkeen hyvää musaa!

Ei. Tämä ei ole se leffa, mistä kriitikot tulee kirjoittaa ylistyssanoja. Ei. Tämä leffa ei tule kerää palkintoja parhaista roolisuorituksista. Tämä leffa ei myöskään kunnioita mitään parhaita (tai monia huonojakaan) juonellisia tai draamallisia pätkiä, vaan puskee härskisti päälle yliöveristi kaikkea sekaisin ja täysillä.

Siinä tän leffan juttu onkin. Se ei yritä mielyttää ketään, vaan ampuu kirjaimellisesti kaikkea päin överisti. Ei mitään Oscar-kamaa, mut tartteeko kaikkien olla? Jos olet nähnyt aiemmat Bad Boys -elokuvat (Bad Boys 1995 & Bad Boys II 2003), tää jatkaa samaa linjaa!

Bad Boys for Life on just sellainen pum pum, zäkädäkä bum -toimintaleffa, jonka hyvän toimintaleffan pitääkin olla! Kyllä sä tiedät. Sellainen kliseinen toimintaleffa, jonka aikana voit päästää irti, nauraa (kerrankin) puujalkavitseille, ja haaveilla olevasi helvetin cool poliisi Miamissa.

Mä en spoilaa juonta, vaan kehoitan mennä itse tsekkaa leffa. Jos Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal, Bruce Willis tai Jackie Chan on sun juttu ja diggailet heidän leffojaan heidän kliseisillä läpillään, tää sun pitää nähdä!

Bad Boys fo Life ensi-ilta Suomessa 17.1.2020. K16.

Synopsis: Pahat pojat Mike Lowrey (Will Smith) ja Marcus Burnett (Martin Lawrence) lyöttäytyvät yhteen vielä viimeisen kerran odotetussa toimintakomediassa Bad Boys for Life.

Ohjaaja: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Pääosissa: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano.

Kiitos Leffat

/ Kristoffer Ignatius

Jätä kommentti