Miksi jokaisen pitäisi mennä katsomaan Jenni Vartiaisen areenakonsertti leffateatteriin?

Warner Music Finland kutsui katsomaan ennakkoon Jenni Vartiaisen areenakonsertin, joka on kuvattu loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla marraskuussa 2018. Näin konsertin tuolloin livenä ja toki olin utelias näkemään kaiken vielä kertaalleen. Voisiko konsertti leffateatterissa olla elämys? Voisiko se olla parempi?

Vartiaisen Jenni on mieletön taiteilija, jonka kunnianhimo ja aitous tulee upeasti esille musiikin lisäksi lavalla. Ei tuollaista ole jokaisella. Jennillä on, oikeastaan on ollut aina. Muistan hänet jo Popstars-ohjelmasta, Gimmel-yhtyeestä ja duetosta Antti Tuiskun kanssa (Kahdestaan, 2004). Oli aika aloittaa sooloura.

Minun ensimmäinen kosketus oli Jennin Tunnoton (2007). Kappale, joka iski lujaa. Tuon biisin jälkeen varmasti jokainen suomalainen on päässyt vuosien aikana nauttimaan kymmenistä ja kymmenistä hiteistä ja ihanan tärkeistä hetkistä niiden kanssa.

Oli mieletön fiilis olla Hartwall Arenalla viime vuonna fiilistelemässä hienoa artistia ja tuttujen kappaleiden loputonta ilotulitusta. Ihan älyttömästi parhaita muistoja sydänsuruja myöten. Jennin konsertti oli bileet ja samalla uran läpileikkaus. Ja mikä määrä jokaiselle rakkaita biisejä!

Tässä linkki Youtubeen, missä fiilistelyä konsertista: Missä muruseni on by aromaa55

Kun istuin popparit sylissä leffasalissa ja konsertti alkoi, lähdin jonnekin hyvin lähelle Jenniä. Konsertti on konsertti, mutta leffasalissa sä pääset todella lähelle sitä kaikkea mitä ei konsertissa aina näe. Salissa ei ole puhelimia vaan sä katselet kaiken siinä penkillä parhailta paikoilta. Kamera seuraa Jennin matkaa areenalle, kuvaa koko konsertin läheltä ja kaukaa + vielä extraa päälle. Luksusta!

Jenni Vartiainen kosketti Hartwall-Arenalla loppuvuodesta 2019. Kuva: Warner Music Finland.Huomasin aika nopeasti, että multa on jäänyt siellä Hartwalilla monta asiaa huomaamatta ja näkemättä. Paljon pieniä yksityiskohtia, isoja kokonaisuuksia ja hurjasti tunnetta. Leffasalissa vasta ymmärsin, miten henkilökohtainen unelma toteutuu ja ehkä sen, miten älyttömän henkilökohtainen prosessi nuo kaikki biisit ja niiden järjestys ehkä oli Jennille illan aikana. Mä olin kyyneleet silmissä aika nopeasti. Välillä oikeasti liikutus oli melkoinen, elin täysillä mukana kappaleissa ja niiden sanat aukesivat hurjan paljon.

Juuri tämän takia suosittelen tämän konsertin katsomista leffateatterissa. Ihan sama olitko areenalla tai et, TÄMÄ ON HIENO KONSERTTIFILMI! Sä pääset ihan uudelle tasolle konsertissa. Näet kaikki asut, eleet ja tunneskaalat niin läheltä. Samalla kaikki ylimääräinen on riisuttu pois häiritsemästä ja voit keskittyä konserttiin ja musiikista nauttimiseen. Leffateatterin hämärissä voit itkeä tirautella kaikessa rauhassa ja silti tuntea käsittämättömiä ilon ja onnen tunteita!

Erikoisnäytöksen jälkeen salista lähti monta kyynelsilmäistä ja onnellista ihmistä. Olisin antanut Jennille ison halauksen, jos hän olisi ollut siellä paikalla. Jennillä oli ymmärrettävä syy olla pois 😊

On se vaan hienoa, kun artisti pääsee lähelle sielua, mutta vielä hienompaa on kun artisti tekee niin myös meille kuuntelijoille <3

Kristoffer Ignatius

Jenni Vartiainen areenalla elokuvateattereissa vain keskiviikkona 23.10.
Klikkaa linkistä lisätiedot & liput.

Kuvat: Warner Music Finland & Jenni Vartiainen

Jätä kommentti